Combina frigorifica No Frost Samsung RB31FDRNDSA

combina frigorifica no frost samsung RB31FDRNDSASamsung RB31FDRNDSA(vezi pretul actualizat) este o combina frigorifica cu sistem de racire si congelare No Frost, cu un design modern si dotari de ultima generatie.

Volumul frigiderului este de 212 L, acesta vine echipat cu 3 rafturi de sticla dintre care unul este glisabil usurandu-va accesul la alimentele pozitionate mai in interior. Frigiderul mai are si un compartiment de legume si fructe iar pe usa acestuia sunt pozitionate 3 suporturi pentru sticle.

Iluminare se face prin intermediul unui LED, iar setarea temperaturii si a modului de functionare se face electronic cu ajutorul afisajului digital de pe usa frigiderului.

Spre deosebire de majoritatea compresoarelor, care au doar 2 functii de pornire si oprire, aceasta combina frigorifica este dotata cu functia Compresor Inverter Digital prin care puteti seta 5 moduri diferite de functionare. Beneficiile acestei dotari sunt pe langa faptul ca ve-ti economisi bani datorita consumului redus de curent, dar ve-ti si reduce uzura compresorului, care vine cu o garantie de 10 ANI.

Congelatorul are un spatiu utilizabil de 98 L si este impartit in 3 compartimente. Datorita sistemului de congelare No Frost, congelatorul nu are nevoie de dezghetare.

Pe langa toate acestea, combina frigorifica Samsung mai vine echipata si cu un dozator de apa cu un rezervor de 4.5 L.

Consumul energetic al acestei combine frigorifice este relativ mic, mai exact 297 kWh/an.

Combina frigorifica No Frost Samsung RB31FDRNDSA
4.8 Rating-ul nostru
Rating-ul vizitatorilor 5 (1 vote)
Lasa un rating
PRO
-Raport calitate/dotari/performante/pret excelent.
-Sistem de racire Full No Frost.
-Compresor digital Samsung.
-Interior foarte spatios.
CONTRA
-Se incalzeste putin cam tare la prima pornire.
Design
Dotari
Fiabilitate
Calitate/Pret

Verifica Pretul Actualizat